Vjen Edhe Reagimi I Bekim Jasharit Per Zgjedhjen E Vjoses Per Presidente , Ja Cfare Thote Ai

admin 0

Vjen Edhe Reagimi I Bekim Jasharit Per Zgjedhjen E Vjoses Per Presidente , Ja Cfare Thote Ai

Kreu i Skenderajt, Bekim Jashari, ka uruar Vjosa Osmanin pasi u zgjodh në pozitën e presidentes.
Jashari thotë se pasi tani janë zgjedhur të tri pozitat udhë.heqëse të shtetit tonë, duhet të ketë angazhim maksimal për t’i shërbyer shtetit e shoqërisë sonë, në rrugën tonë të zhvi.llimit e integrimit.
Jashari shkruan më tej se zgjedhja e Kryeministrit, Kryeparlamentarit dhe Pre.sidentit të vendit, pa pasur nevojë për koalicione të partive politike, koncentrimi i pushtetit tek një parti po.litike, krijon mundësi absolute për të zbatuar programin qeverisës të partisë fituese dhe kështu nuk ka asnjë mun.dësi që dështimet eventuale t’i mveshen të tjerëve.
“Njëkohësisht koncentrimi i pushtetit tek një parti politike uroj që të mos keq.përdorët në dëm të shoqërisë sonë”, ka shkruar ai.
Postimi i tij:
Të dashur qytetarë,

Republika jonë sonte më në fund u bë me Presidente të re, duke për.mbushur kështu vullnetin e qytetarëve të shprehur në zgjedhjet e 14 shkurtit dhe obligimin kushtetues të de.putetëve të Kuvendit të Kosovës.
Uroj që tani pasi kemi zgjedhur të tri pozitat udhë.heqëse të shtetit tonë, të shohim angazhim maksimal të tyre për t’i shërbyer shtetit e shoqërisë sonë, në rrugën tonë të Zhvillimit e integrimit.
E uroj znj. Vjosa Osmani, për zgje.dhjen e saj në krye të shtetit duke i dëshiruar punë të mbarë e përfaqësim dinjitoz të shtetit.
Le të jetë presidente e të gjithëve, duke ruajtur kështu me shumë për.gjegjësi rolin e saj unifikues sipas ku.shtetutës së vendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *