Vjen Edhe Reagimi Nga Haga Prej Thacit , Ja Si Ja Ktheu Te Falat Edi Rames

admin 0

Vjen Edhe Reagimi Nga Haga Prej Thacit , Ja Si Ja Ktheu Te Falat Edi Rames

Djali i ish-presidentit Hashim Thaçi, Endrit Thaçi, ka thënë se babai i tij i ka bërë të fala krye.ministrit të Shqipërisë, Edi Ramës, pas fjalëve të tij në Kukës, shkruan Indeksonline.
Rama në Kukës tha se Thaçi i mungon shumë, duke e qu.ajtur edhe vëlla.
“Dua të ndaj me ju faktin që më mungon shumë sot, dikush, më mun.gon dikush që unë e konsideroj një prej shqiptarëve më të mëdhenj. Më mungon shumë dikush që është një prej shqip.tarëve më të mëdhenj, jo se është vëllai im, por është vëllai im sepse është një prej shqiptarëve më të mëdhenj, që është Hashim Thaçi. Nuk e di prej këtu a më ndjek, por do të doja t’i coja një përqafim dhe t’i thosha se në muret e këtij aero.porti gjendet edhe një moment i jashtë zakonshëm, momenti kur Hashim Thaci dhe Rugova i hapën rrugë çlirimit për.fundimtar të Kosovës”, tha Rama ndër të tjera.

Ndërsa, Endrit Thaçi ka falënderuar Ramën për fjalët e tij, derisa i ka thë.në se ka të fala nga Hashim Thaçi.
“Falënderoj z.Rama, Kryeministrin e Shqipërisë për fjalën e kujtimeve për babin. Të jeni të si.gurtë që babi përcjell me vëmendje dhe shumë gëzim sukseset e juaja në Shqipëri, përfshi hapjen e aeroportit impre.siv në Kukësin vëllazëror. Dhe keni të fala nga ai”, ka shkruar ai në Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *