Vjen Lajmi/ Vjosa Osmani Duhet Te Jete Presidente E Kosoves, Arsyet Se Pse Duhet Do Ju ”Habisin”… !!

admin 0

Ushtr uesja e detyrës së presidentes, Vjosa Osmani tha se janë dy arsye thelbë sore se pse ajo duhet të bëhet presi.dente e ardhshme e Kosovës me mandat të plotë. Osmani shtoi se ligj.ërisht zgjedhjet e 14 shkurtit nuk janë presidenciale, por është legj itime të kandidohet për këtë pozitë.

E para ka të bëjë për fak.tin që një president duhet të shprehë vull netin popullor. Dhe e dyta, deri sot për.voja na ka mësuar se i është bërë dëm shtetit nga për çarjet e mëdha, egoizmi i njerëzve që kanë udhë.hequr herë Presidencën dhe herë Krye ministrinë, duke shtyrë përpara agjenda per.sonale që kohë pas kohe kanë pasur të bëjnë edhe me copë timin e vendit ose vënien në diskutim të sov.ranitetit, tha Vjosa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *