Vjen Mbeshtetje E Madhe Per Albin Kurtin Nga Ministri I Njohur !! Ja Cfare Tha…

admin 0

Vjen Mbeshtetje E Madhe Per Albin Kurtin Nga Ministri I Njohur !! Ja Cfare Tha…

Mini stri i Admini.strimit te Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, beson qe krye ministri Kurti do te jete nego.ciatori me i mire qe e ka pa.sur Kosova, karshi Serbise.
Ne nje inter viste per Blic Interviee me Astrit Gashin, Krasniqi thek.soi se Kurti eshte duke u per gatitur shume mire per dialogun me Serbine dhe se me e rende.sishmja siç thote ai eshte qe kryeministri nuk eshte i gat.shem qe te beje marre veshje ne dem te Kosoves.
Krye ministri Kurti eshte nego.ciatori me i mire qe e ka pasur Kosova ndonje here karshi Serbise, tha nder te tje.ra Krasniqi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *