Vjen Ofendim Shume I Madhe Per Albin Kurtin Nga Analisti I Njohur Politik !! Nuk La Gje Pa I Thene…

admin 0

Vjen Ofendim Shume I Madhe Per Albin Kurtin Nga Analisti I Njohur Politik !! Nuk La Gje Pa I Thene…

Ana listi politik, Ismail Tasholli ka komen.tuar deklaraten e sotme te kryeministrit Albin Kurti, kur ky i fundi u py.et nese kishte qene pjese e Ushtrise Çlirim.tare te Kosoes.
Tasholli ka the.ne se Kurti ka mund te jete ushtar ve tem ne Counter-Strike. Ai tha se nuk do don.te te ishte ne lekuren e Kurtit ne momentin kur po per.gjigjej para gazetareve per kete çeshtje.Mos qof sha ne lekuren e zotrit Kurtit kur provohet qe nga nje situate te nxi.rret ajo qe nuk ka qene. Faktisht kemi def.inime te sakta se çka eshte lu ftetar, nese e marrim ne aspektin e per.gjithesuar secili ka qene lu ftetar, madje kemi edhe dekla.rata qe thone se i tere populli ishe UÇK dhe UÇKja lindi nga po.pulli, tha Tasholli. Por nese fi.llojme dhe kategorizojme se çfare eshte lu ftetar qe lidhet me lu ften aktive te drejtperdrejt, zoteri Kurti ka mund te jete usht.ar vetem ne Counter-Strike. Ai ka edhe dekla rata qe nuk i beson lu ftes, qe nuk do ta merrte kurre push.ken ne dore, shtoi ai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *