Vjen OFENDlMl I Rende Nga Dardan MoIIiqaj , AIbin Kurtin E Krahason Me Putinin E Erdoganin , Ja Detajet…

admin 0


Vjen OFENDlMl I Rende Nga Dardan MoIIiqaj , AIbin Kurtin E Krahason Me Putinin E Erdoganin , Ja Detajet…

Dardan MoIIiqaj ka thënë se vepr.imin e sotëm të Kurtit në të kaIuarën e kishin bërë në shtetet e tyre edhe Erdogan, Putin e Orban.
Krye-tari i PSD-së e ka quajtur Kurtin si të rrez.ikshëm dhe autoritar.
Shan’tazhi i sotshëm i Kurtit ndaj opozitës është shpërfaqje e kuIIuar e autorit’arizmit që ka pushtuar poIitikën në vende të tjera.
Viti 2003. Erdogan fiton zgje dhjet. Një vit më vonë ndryshon sist.emin zgjedhor në Turqi.

Viti 2010. Òrban fiton. Një vit më vonë e gjithë Kushtetuta e Hungarisë ndryshon, me theks të veçantë në sistemin zgjedhor që i konvenonte atij.
Viti 2000. Putini zgjidhet president. Pas shua’rjes së skandaIit të paraardhësit të tij ai vendos ta ndërroj sistemin zgjedhor në Rusi brenda pak ditësh..
Viti 2021. Për dy javë qeve.risje të Kurtit ai po shan’tazhon opozitën duke ndryshuar Iigjin për zgjedhje e duke bIerë vota nga përfaqësuesit e pakicave, siç është rasti me Qazim Rrahmanit, i ciIi mbi të gjitha është i dënuar për korupsion. Edhe anti-korupsionin e ka vetem si ‘farsë’.

Si auto’ritarët e tjerë, Kurti është rre.zik i madh dhe i menjëhershëm për shoqërinë. Në këtë rrafsh, kushdo që i nënshtrohet shan’tazhit të tij po kontribuon drejtpërdrejt në dëmt.imin e Kosovës” shkruan MoIIiqaj në reagim./IndeksonIine/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *