Vjen Paralajmerim I Papritur Nga Amerika Per Albin Kurtin !! I’a Terheqin Verejtjen. Ja Arsyeja…

admin 0

Vjen Paralajmerim I Papritur Nga Amerika Per Albin Kurtin !! I’a Terheqin Verejtjen. Ja Arsyeja…

Profe sori amerikan per poli.tiken dhe çeshtjet e Ballkanit ne Univer.sitetin e Nju Jorkut Alon BenMeir, ka thene se ra.porti i leshuar nga SHBA mbi meny.ren e menaxhimit te Liqenit te Ujmanit, eshte hap i rende sishem drejt procesit te norma.lizimit midis dy vendeve.
Ben Meir ka the.ne se kryeministri i Kosoves Albin Kurti dhe presi.denti serb Aleksandar Vuçiq, duhet te marrin serio.zisht rekomandimet, pasi nga to mund te per fitojne te dyja vendet. Ai ka the ne se Kurti duhet ta dije qe presi.denti amerikan Joe Biden, nuk do te mbesh.tese asnje propozim qe do te kompromen tonte te ardhmen e Kosoves.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *