Vlora Dumoshi ‘Godet’ Qeverinë Kurti :”Pa I Arritur 100 Ditë Qeverisje Do Të Demaskoheni” !!!

admin 0


Vlora Dumoshi ‘Godet’ Qeverinë Kurti :”Pa I Arritur 100 Ditë Qeverisje Do Të Demaskoheni” !!!

Deputetja e LDK-së, Vlora Dumoshi ka a.ku.zuar Lëvizjen Vetëvendosje për pazare politike dhe tre.gti me deputetë brenda Kuvendit të Kosovës.Kështu është shprehur ajo përmes një postimi në llogarinë e saj në Facebook, gjersa ka shtuar se Qeveria e Albin Kurtit nuk e ka prioritet parësor p.andem.ine.

“Standardet e dyfishta dhe konfuzioni qe ju ka kapluar ende pa i arritur 100 dite qeverisje druaj se do t’ju demaskoje shume para kohes”, shkroi Vlora Dumoshi.Vlora Dumoshi ishte ministre ne Qeverine Kurti I por ajo tashme ka ndryshuar mendim per kryeministrin e Republikes se Kosoves Albin Kurtin pasiqe ky i fundit sipas Opozites ka ndryshuar nga Opozitari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *