Vogelushi që kaloi 25 sulme në zemër dhe mbijetoi

admin 0

Vogelushi që kaloi 25 sulme në zemër dhe mbijetoi

Një foshnje nëntëmuajshe është kapur me thonj pas jetës dhe u ka mbi.jetuar 25 go.di.tj.eve në zemër. Theo Fry, i cili tashmë është 19 muajsh, ka pasur gjithsej 30 ar.res.te k.ar.di.ake dhe iu është nën.sh.tr.uar 17 op.era.cion.eve gjatë vitit të parë të lindjes.

Theo i vogël u dërgua në sp.it.al me h.el.mi.m gj.ak.u ku më pas u di.agn.osti.ku.a me me një hark të ndë.rpr.erë të aortës. Kjo do të thotë se zemra e tij, e cila gjithashtu kishte dy vri.m.a, nuk mund të pomponte gj.a.k në trupin e tij.

Pasi u rikuperua pas op.era.cio.nit të parë, vogëlushi u kthye në sp.it.al ku pësoi su.*l.me të përsëritura të zemrës në janar 2017. Vogëlushi u mb.ije.toi 25 su*l.me.ve në zemër brenda një dite të vetme. Besohet se ky është numri më i madh i go.d*i.tje.ve në zemër që një persona ka kaluar ndonjëherë brenda një dite.
Nëna e tij, Fauve Syers thotë se të gjithë prisnin që fëmija të ndërronte jetë, por ai la pa fjalë të gjithë më forcën e tij. Sot, Theo është një fëmijë i buzëqeshur dhe i shëndetshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *