Vogëlushi Tregon Historinë E Babit Të Paralizuar/ Prezantuesja Shqiptare Qan Me Lot, Ndërpret Edhe Programin

admin 0

Vogëlushi Tregon Historinë E Babit Të Paralizuar/ Prezantuesja Shqiptare Qan Me Lot, Ndërpret Edhe Programin
Një nga historitë më prekëse ishte ajo e vogëlushit Kevin.I ati i tij kishte bërë ak sident kohë më parë, nga i cili kishte humbur këmbën. Dëshira e Kevinit ishte një protezë e re për të, pasi ajo që kishte ishte shumë e vjetër dhe nuk mundej të dilte shpesh nga shtëpia.

Kjo histori e mbushi me emocione Fjoralbën. Moderatorja nuk mundi t’i mbante dot lotët dhe ndërpreu për disa minuta xhirimet. Ajo dhe pjesa tjetër e stafit, e ndihmuan familjen e Kevinit, duke dhuruar një protezë të re për kryefamiljarin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *