Voglushja e verber e sheh per here te pare nenen e saj dhe boten me ngjyra… (VIDEO)

admin 0

Voglushja e verber e sheh per here te pare nenen e saj dhe boten me ngjyra… (VIDEO)

Kjo vajzë e vogël pas disa vitesh jete në errësirë të plotë, hap sytë duke parë parë për herë të parë botën me ngjyrat e saj.Pas op er imit, derisa e ëma e mbante në prehër, doktoresha ia h oqi fashat, ndërkohë që vajza e vogël qa nte me ngas hë rim nga dhi mbj et e shka kt uara prej letrës ngjitëse që i hi qej nga faqja.
Pas kësaj, ajo hapi sytë dhe e ëma u mrekullua. Ndër lotë gëzimi, përqafoi vajzën e saj e cila po e shihte për herë të parë jetën ashtu siç ishte…..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *