Von Cramon Borrellit Lehtësimi i dialogut ska të bëjë me operacione ditore të policisë BE duhet të mbështes shtetet që luftojnë krimin e

admin 0

Von Cramon i ka kërkuar Borrellit të kritikojë vendet ku sundimi i ligjit nuk implementohet dhe shtoi se BE-ja duhet të mbështes shtetet që lufjojnë krïmin e korrupsïonin.“Ju lutem krïtikoni vendet ku sundimi i lïgjit nuk implementohet. BE-ja duhet të mbështes vendet që luftojnë krïmin e organizuar e korrupsïonin. Institucionet shtetërore që bëjnë punën e tyre meritojnë respektin tonë të plotë. Lehtësimi i dïalogut nga ana e BE-së nuk ka të bëjë me operacione dïtore të polïcïsë”, shkruan në Twitter Von Cramon.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Borrell përmes një reagimi në Twitter ka shkruar se ïncïdentet e dhunshme në verï të Kosovës duhet të ndalen menjëherë.“Incïdentet e dhunshme në veri të Kosovës duhet të ndalen menjëherë. Veprimet e njëanshme dhe të pakoordinuara që rrezikojnë stabïlitetin janë të papranueshme. Të gjitha çështjet e hapura duhet të adresohen përmes Dïalogut të lehtësuar nga BE. Ne jemi në kontakt me Beogradin dhe Prishtinën”, ka shkruar Borrell.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *