Votoni !! Kush Nga Presidentet Mendoni Se Eshte Me I Duhuri Per Kosoven: Vjosa Apo Thaci ?

admin 0

Votoni !! Kush Nga Presidentet Mendoni Se Eshte Me I Duhuri Per Kosoven: Vjosa Apo Thaci ?


Vjosa Osmani – Sadriu (lin.dur me 17 maj 1982) eshte juriste dhe Krye.tare e Republikes se Kosoves. Dy pale zgjedh.jet e fundit te mbajtura ne Kosove e nxoren Vjosen si gruan depu.tete me te votuar ne historine e Kuvendit te Repub.likes se Kosoves. Ajo ka ligje.ruar ne Universi.tetin e Prishtines.

Hashim Thaçi (i lin.dur me 24 prill 1968) eshte presidenti i peste i Repub.likes se Kosoves. Ai ishte krye ministri i pare i Kosoves se pa varur, Minister i Jashtem dhe Zevendes kryeministr ne kabi.netin e ri te kryesuar nga Isa Mustafa, i cili mori dety.ren me 12 dhjetor 2014. Thaçi ishte gjith ashtu kreu i PDK. Ai u ngrit ne rend te pare si kreu poli.tik i UÇK. Nder kohe, ai sherbeu gjitha shtu si kreu i nje qeverie te per.kohshme ne fund dhe menjehere pas lu ftes ne vitin 1999.
Votoni ne sondazhin e meposhtem online nga stawpoll, i cili eshte sondazh shume i sigurt ku mund te votoni vetem njehere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *