“Vuçiç Përballë Tij Më Nuk Do Të Ketë Mikun E Tij Hashim Thaçin”. Ky Skenar E Pret Vuçiçin

admin 0

“Vuçiç Përballë Tij Më Nuk Do Të Ketë Mikun E Tij Hashim Thaçin”. Ky Skenar E Pret Vuçiçin

Skenari ‘shkatërrues’ për Vuçiqin, “përballë tij më nuk do të j,etë miku i t ij Hashim Thaçi”, po r…Kosova dhe Serbia pritet të takoh,en në Bruks el në muajin maj.Dia,logu Kos ovë-Serbi do jetë më serioz me ardhje e Presid,entit Bi den në SHBA dhe të Albin Kurtit në Kosovë me një rritem të shpejtë të njohjeve reciproke të dy
shteteve fqinje, kjo vë,rehet te letrat e fundit të Joe Biden dërguar el,itës politike të Kosovës për një marr,ëveshje të shpejtë përfundimtare të dial,ogut me Serbinë.Kështu ka vle,rësuar prof. Sulej,man Me hazi, i cili s,hton se, dialogu do të jetë ndryshe me krye ministrin Albin Ku rtin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *