Vuçiqin E “Lëshuan” Këmbët Kur E Pa Hartëns E Ush.trisë Ame.rikane Në Kosovë Duke Përfshi Këto Vende Të Serbisë!!..

admin 0

Vuçiqin E “Lëshuan” Këmbët Kur E Pa Hartëns E Ush.trisë Ame.rikane Në Kosovë Duke Përfshi Këto Vende Të Serbisë!!..

Revista usht.arake ame.rikane “Stars and Stripes” ka botuar një hartë të shtetit të Kosovës në të cilin janë bashkuar Presheva, Medvegja dhe Bujanoci, por edhe Vranja, Novi Pazari, Bosilegrad, deri në kufirin bullgar!
Kjo revistë, si një gazetë zyrtare e Departamentit të Mbrojtjes të SH.B.A.-së, shpërndahet në baza ushtarake amerikane në mbarë botën. Serbët zbuIojnë se gjëra të tilla nuk janë aspak rastësi, por një pr0vokim i imagjinuar.
Eksperti i sigurisë Dzevad Galijaseviç vlerëson se është një kcër.cënim kIasik n daj Serbisë, sepse Uashingtoni e di se çfarë po ndodh në Prishtinë.
Kjo i dërgon një mesazh Beogradit se mund të h um.basë më shumë sesa ato që shqiptarët tashmë e kanë kapur


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *