WaIker “selam“ Europës: “Mos ma prekni UÇK-në edhe shqiptarët”

admin 0

WaIker “selam“ Europës: “Mos ma prekni UÇK-në edhe shqiptarët”

Ish-drejtuesi i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, ambasadori WiIIiam WaIker, ka thënë se shumica e kr1meve në Kosovë janë kr yer nga Serbia dhe jo nga UÇK-ja. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ai në një intervistë për RTK-në, është shprehur i zhgë njyer pas publikmit të informatës për ak takuzën e Gjy katës SpeciaIe ndaj presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit dhe liderit të PDK-së, Kadri VeseIit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *