WOW / Shikoni levizjet qe po i ben helikopteri gjigand i SHBA-se ne Shqiperi gjate stervitjeve ushtar ake

admin 0

WOW / Shikoni levizjet qe po i ben helikopteri gjigand i SHBA-se ne Shqiperi gjate stervitjeve ushtar ake

Ndërkohë që vëmendja është përqendruar në stërvitjen ushtarake shumë.kombëshe “Defender 21” në Shqipëri, që drejtohet nga SHBA, marinsat amerikanë janë fotografuar duke praktikuar disa manovra në Dartmoor të Anglisë.
Marinsat janë parë duke hipur në dy helikopterë gjigantë, që quhen Hamshori i Detit, në ma.novra që mendohet se janë zhvilluar muajin e kaluar.
Një helikopter i tillë kushton 72 milionë dollarë dhe mund të udhë.tojë me një shpejtësi mbi 550 km/h.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *