Xhavit Haliti Godet Rende Albin Kurtin Dhe Vetevendosjen ! Kjo Qe Tregoi Hallakati Gjithe Vendin…

admin 0


Xhavit Haliti Godet Rende Albin Kurtin Dhe Vetevendosjen ! Kjo Qe Tregoi Hallakati Gjithe Vendin…

Nen kryetari i Partise Demo.kratike te Kosoves dhe deputeti i kesaj partie, Xhavit Haliti ka thene se Aida Derguti nuk e kishte de.gjuar Albin Kurtin per ta gjuaj.tur me veze ne Kuvend gjate kohes kur Vete vendosje ishte ne opozite dhe Kuvendi po voton.te per demar kacionin me Malin e Zi.
Ai ka thene se Derguti gjate asaj kohe ka qene nen kryetare e Kuven.dit njejte si Haliti.
Haliti madje eshte pye.tur nese do te hakmerret edhe ndaj Kurtit i cili e kishte gjuaj.tur me uje dhe veze.

As qe kam men.du me ja kthy naj here. Bile bile une kam dale edhe kunder pro.cesit kunder tyre qe ka qene, deklaroi Xhavit Haliti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *