x`x`Jepet lajmi nga CIA amerikane: “Ja në cilin vit parashihet të bashkohen trojet shqiptare!”

admin 0


Jepet lajmi nga CIA amerikane: “Ja në cilin vit parashihet të bashkohen trojet shqiptare!”

Në një kohë kur teza e bashkimit kombëtar sa vjen e artikulohet në qarqet e politikës mbarëshqiptare, një hartë e detajuar e një grupit ekspertësh pranë CIA amerikane parashikon që kjo gjë të ndodhë në vitin 2035..

Rritja e ndikimit të shqiptarëve në politikat rajonale, si dhe mbështetja në rritje nga ana e Shteteve të Bashkuara të Amerikës duket se do të përshpejtojë procesin e bashkimit, i cili në retorikën e politikës së sotme globaliste, duket si i pamundur. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *