Zana Avdiu: Burri shqipëtar është i ‘Kallt’, duhet me jav hap kufijtë e mei dërgu krejt napër shpi publike me u Ngi mirë

admin 0

Zana Avdiu: Burri shqipëtar është i ‘Kallt’, duhet me jav hap kufijtë e mei dërgu krejt napër shpi publike me u Ngi mirë

Definitivisht, burri shqiptar është i frustrum deri maje koke, ( përjashtim i një numri të vogël).Kudo që lexon ose komente nga ata ( në portale, në profile të çikave e grave, në faqe sporti, lajmeve, kulturë, shëndetësie etj etj)
Apo te bjen edhe me diskutu me ta nga afër, sheh frustrim të madh, te secili. Burri shqiptar s’mundet me marrë me mend qe jo çdo njeri të pëlqen dhe don me pasë diçka me të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *