Zihen keq Bora Zemani dhe Ledjana: Po e mendove atë çohu tani dhe ik, lëre këtë karrige

admin 0


“Mu duk si e fu tur pas shpine”, kështu tha Lediana kur kuptoi se kamerat ne takimin e saj me Mevlanin ishin ndezur.

Por kjo a kuzë e saj bëri që Bora ta pyeste se nëse ajo vërtetë e mendon këtë më mirë të çohet dhe të ikë.

Bora: Nëse ti mendon kështu më thuaj tani, çohu dhe ik, mund ta lësh karrigen që tani. Lediana: Jo, unë kërkova ndjesë, dhe nga produksioni dhe nga Mevlani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *