Zoti ia shtoftë! Labi bën të mirën e madhe për 21-vjeçaren shqiptare që vuan nga sëmundja e ligë, do i shpëtojnë jetën…

admin 0

Zoti ia shtoftë! Labi bën të mirën e madhe për 21-vjeçaren shqiptare që vuan nga sëmundja e ligë, do i shpëtojnë jetën…

Artisti shqiptar, Labinot Tahiri, tashmë është i njohur për anën e tij humane dhe këtë po vazhdon ta dëshmojë çdo ditë e më shumë.
Ai së fundmi ka kërkuar që të mblidhen para për 21 vjeçaren nga Istogu, Yvesa Salihaj, e cila vuan nga l eu kemia. Përmes një postimi të ndarë në rrjete sociale, Labi ka treguar se në këtë kohë kr ize e pandemie deri më tani janë mbledhur 20 mijë euro.
Ndërkohë, vajzës nga Istogu i duhen edhe 80 mijë euro të tjera për të vazhduar trajtimin në shtetin turk.

“Shumë i lumtur. Në këtë kohë krize e pandemie. Sot 20 mijë euro në Istog, të mbledhura për shërimin e Yvesa Salihaj. Deri pasnesër, ne do t’i tubojmë 105 mijë euro. Sa i përket parasë, nuk e lëmë asnjë fëmijë të v des pa thënë Zoti, e do të l uf toj më edhe kundër leu kemisë. Vazhdojmë nesër në Istog ku edhe 48 orë ne do e arrijmë shumën e kërkuar. Zot na jep forcë e dashuri për njëri-tjetrin”, ka shkruar ai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *