Zoti ta bëj jetën dritë o bir! Djali i vogël i shpëton jetën një fëmije: U hodh në ujë dhe e shpëtoi

admin 0

Zoti ta bëj jetën dritë o bir! Djali i vogël i shpëton jetën një fëmije: U hodh në ujë dhe e shpëtoi

Një djalë i vogël u bë her o kur shpëtoi një tjetër fëmi nga mbytja në det.
Eli Harrison nuk hezitoi të hidhej në ujë, kur familja e tij e pa fëmijën larg bregut të Staithes, North Yorkshire.
Mamaja e tij tregon se Eli u fut në ujë shumë më parë se babai i tij të kishte mundësi të hidhej.
Po të mos kishte qënë për Elin, fëmija do të kishte humbur jetën.
Ishte reagimi i shpejtë i tij që shpëtoi jetën e djali që po mbytej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *