Zyrtari i lartë serb of endon k eq Hashim Thaçin

admin 0


Zyrtari i lartë serb of endon k eq Hashim Thaçin

Per njezet vjet, ju jeni duke u per pje kur ta zgji dhni çeshtjen e Kosoves duke shty pur Serbine per te njohur diçka dhe askush nuk do ta njohe ate. Dhe çfare keni bere ne 20 vjet? Asgje.
Po sikur te mo difikoni pak qa sjen tuaj, ose per ndryshe do te vazhdoni ta beni kete per 20 vjet te tjera dhe do te per fu ndoni duke bere asgje, tha kryetari i Partise se Lirise dhe Drejtesise ne Serbi, Dragan Gjilash.

Pa jtimi me popullin shqiptar mund te ndodhe vetem nese Aleksandar Vuçiq dhe Hashim Thaçi nuk jane ne pu shtet, theksoi Gjilash ne TV N1 te henen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *